Pinksterconcours Hattem

Leida en Jantien gingen zaterdag samen met Gert naar Hattem.

Jantien reed een keurig foutloos B springparcours met haar Casper en won de 2e prijs! In het progressief was ze weer foutloos maar ze vergat kort te draaien waardoor ze niet zo snel was. Het ging op tijd, dus geen prijs maar dat maakt niets uit!

Leida startte met haar Satie gelijk in de M. De vorige keer reed ze eerst L en daarna M. Gelijk M en dan ook nog op gras is toch anders. De driesprong stond op 2 galopsprongen, ze kwam niet zo mooi uit waardoor Satie  twee maal drie galopsprongen maakte.

Bij de volgende dubbel stopte hij, Leida reed te snel nog een keer toe waardoor het weer mis ging. Dus gediskwalificeert. Kan gebeuren, al doende leert men!

Vorige week nog op de fiets in Badminton, week later in Hattem rijden…

20160505_162555