Dreamteamavond

Vrijdagavond werd het Dreamteam gepresenteerd. Dit is een team wat wordt gesponsord door de ruitersportzaak de Countrymill uit Nijkerk en sponsors van buitenaf die iets met de Countrymill hebben. Het is een team wat bestaat uit verschillende takken van de paardensport.

Het was een gezellige avond. Iedereen vertelde wat over zijn/haar doelen voor 2016. Angela en Leida gingen gezellig mee. Gert was naar een reunie van de Termijnmarkt in Amsterdam en Jantien liep de laatste avond van de avondvierdaagse. Daarna bleef ze bij haar vriendin Julia slapen.

vlnr Leontien de Bruin, Ewoud Boom, Femke Beljon, Para amazone Demi Vermeulen, Alice, Mark Stuiver en Febe van Zwambagt. Recht op de foto (met pet) Herman van de Bunt die de eigenaar is van de Country Mill. Hij regelt alles voor het Dreamteam, waarvoor zeer veel dank!

IMG-20160610-WA0016-1

 

Hieronder een samenvatting van de Countrymill. 

Eventingruiter Alice Naber-Lozeman en para dressuurruiter Demi Vermeulen hopen dit jaar mee te kunnen rijden met de Olympische spelen in Rio. Alice is bij de twee observatiewedstrijden in Badminton (UK) en Saumur (FR) beste Nederlander geworden. Alice: “Ik hoop mijn paarden in vorm en fit te houden tot en met Rio!”. Demi moet voor Rio nog één observatiewedstrijd rijden, dat is het NK Ermelo op 14-17 juli.

Mark Stuiver richt zich op zijn grote passie vrijheidsdressuur en bitloos rijden. Hij geeft diverse clinics, demonstraties en shows. Hiernaast maakt hij video’s voor zijn Youtube kanaal en schrijft en filmt hij reviews over producten die hij test voor Country Mill. Een complete fanclub stond te trappelen om een handtekening en een foto.

Onze dressuurtopper Femke Beljon had dit jaar het doel om als Grand Prix amazone te mogen starten. Dit is haar zelfs zo snel gelukt dat zij zich komend jaar vooral wil richten op het zelf opleiden van paarden waarbij het niveau varieert van zadelmak tot Grand Prix.

Bij de junioren hebben wij nóg een dressuurtopper, Febe van Zwambagt. Haar doel is dit jaar mee te kunnen rijden bij het EK Junioren. Tot nu toe is zij bij de twee observatiewedstrijden geëindigd als beste Nederlander, waardoor zij er enorm goed voor staat. Febe: “De derde observatiewedstrijd voor het EK, daar heb ik ook wel vertrouwen in!”.

Wereldkampioen Ewoud Boom is dit jaar begonnen met een nieuwe pony, die hij nu aan het opleiden is. Van zijn sponsor Hatro Transport uit Ochten heeft Ewoud twee paarden beschikbaar gesteld gekregen. Met één hiervan heeft hij afgelopen winter al drie indoors gewonnen. Komende winter wil hij opnieuw indoors gaan starten. Met een 6-jarig paard, waar Ewoud enorm veel verwachtingen van heeft, wil hij zich gaan richten op de internationale wedstrijden. Ewoud hoopt er dit jaar een tweede en derde paard bij te vinden om een goed nieuw team te kunnen vormen.

Springruiter Leontine Bruin heeft op dit moment zes paarden en traint met twee hiervan om dit jaar te starten op Young Rider niveau. Leontine: “Mijn twee paarden zijn hier op dit moment nog niet helemaal klaar voor. Ik richt me dit jaar op de nationale wedstrijden 1.40, waar ik hoop goed mee te kunnen komen zodat ik eind dit jaar kan starten als Young Rider”.

www.countrymill.nl/dreamteam

Meer weergeven