Drukke tijd voor ACSI Peter Parker

ACSI Peter Parker (Ozzy) heeft een heel druk trainingsprogramma. Iedere vierde dag gaat hij naar de heuvel of naar de renbaan. Fitheid is in Rio een heel belangrijk iets dus we willen niets aan toeval overlaten. Omdat hij goed in Saumur heeft gelopen komen de spelen steeds dichterbij. Zoals het nu lijkt is alles op schema.

Zondag 17 juli worden tijdens het NK dressuur in Ermelo de dressuur-, spring- en eventingteams bekend gemaakt. Spannend!

Woensdagmiddag moet hij op Papendal tijdens Outdoor Gelderland een Z parcours springen. En zondagmorgen om 7.00 mogen de eventingruiters de olympische dressuurproef daar rijden. Het is even een logistieke planning maar dankzij ons superteam komt het helemaal goed. Alice hoopt dat ze zaterdagavond niet al te laat terug is uit Luhmuhlen. Gelukkig gaat Alberdina Buiskool mee naar Luhmuhlen dus die kan de vrachtwagen terug rijden zodat Alice nog een klein beetje rust kan pakken.

Bij de voorbereidingen horen ook dressuurtrainingen. Alice is nu een keer bij Alex van Silfhout geweest. Hij is ook in Rio dus zou Alice dan daar de baan in kunnen helpen. We hopen dat het allemaal gaat lukken…..Alex vond Ozzy leuk dus dat is fijn.

IMG_2775

 

Van de firma Cavalor kwamen ze een filmpje maken van de Cavalor Ambassadors. Omdat Alice een klein beetje in tijdnood zat kwamen ze bij Alex. Vandaar de mooie foto’s. Alex dank voor de gastvrijheid. In de ochtend waren de Belgische Cavalor mensen al bij Patrick van der Meer geweest.

 

IMG_2706IMG_2748