Heuvelwerk

Zondagmorgen gingen Gert, Alice en Josine trainen met 5 paarden in Amerongen. Iedere vierde dag krijgen de paarden een trainingsprikkel. Leida en Jantien sliepen zaterdagnacht al in de vrachtwagen, zodat ze uit konden slapen. Ze werden onderweg een keer wakker.

De feedback van Carolien Munsters was wederom super en daar zijn we blij mee.

Hierbij de feedback op de heuveltrainingen van zondag:

PP; goede intensiteit, hij wordt nog steeds wat sneller dus dat is een goed teken, herstel blijft goed en hij wordt pas wat moe na de 7e keer (ook doordat 6e keer snelheid wat hoger lag, maar dat mag, had hij even nodig op dat moment), dus prima en herstel na de training was goed.

Harry; zit mooi op zijn gemiddelde heuvelwaardes en blijft goed herstellen, wat prima is in dit stadium van opbouw.

Meiden in hun Wansie pyama, Harry en Ozzy vonden het allemaal wel prima. Ideaal als de meiden even kunnen helpen terwijl de volgende paarden opgezadeld worden. Mooie beestenboel!

20160612_110921