Harry Happy Athlete naar Aken

Toen Alice in Saumur reed kwamen er Fransen met de vraag of ze een foto van Coral Estate Harry Belafonte mochten gebruiken voor op een poster voor een bekende Franse school.

Ze zochten naar een Happy Athlete, de oren moesten naar voren staan, de ogen relaxed en geen groot bit in. De ruiter/amazone moest onherkenbaar zijn, dus ze hebben uit duizenden foto’s deze foto gekozen. Heel grappig! Vooral als je weet wat een strijd we met Harry hebben gehad voordat we elkaar een beetje begrepen. Wel heeft Alice nu een Franse vlag om haar arm en is het dekje blauw gemaakt. ..Deze foto is in Fontainebleau genomen, in de waterbak bochtje naar links en nog een hindernis.

Alice kreeg maandag het goede bericht dat Harry de nationscup van Aken mag lopen. Het team bestaat verder uit Tim Lips met Keyflow, ex workingstudent Renske Kroeze en Andy Hefferman. Het is een goede voorbereiding voor de 4* van Burghley begin september.

Donderdag is in Aken de keuring. Alice doet op donderdagmiddag ook een coursewalk met klanten van Cavalor. Vrijdag dressuur en springen en zaterdag de cross. Alice heeft er zin aan want Gert en de meiden gaan ook mee! Team NL op dreef want thuis op stal draait het super door dankzij Angela Kollee, Manon, Demi en Josine. Dank meiden!

20160712_084912-1_resized