Leida in Neede

Gert ging zaterdag al vroeg met Leida op pad richting Neede.

Jantien logeerde bij een vriendinnetje en ging zaterdag mee naar een hockeywedstrijd, dus de familie was weer lekker verdeeld.

Leida reed met beide pony’s in de klasse M. Satie liep fijn in dressuur en ze kreeg -53,3. Hij sprong een balkje. In de cross ging hij fijn rond. Helaas was hij na de cross niet helemaal goed achter waardoor hij werd afgekeurd. We hopen dat het meevalt met hem.

Xam van de familie Aarsen ging ook al beter in dressuur. -55,9. Hij sprong ook een balkje. Met hem reed Leida een fijne cross maar helaas sprong ze een Z hindernis waardoor ze gediskwalificeerd werd. Op jonge leeftijd leert Leida al goed dat er veel teleurstellingen bij de paardensport horen. Jammer, maar het was een leuke dag!

Sharon Brummelhuis dank voor de leuke foto’s van Xam en Leida!

img_9002img_9009