RIO WAS GAAAF!

Wow, het is al even geleden maar er is zoveel gebeurd dat er geen tijd was om de site te updaten, excuses daarvoor!

Rio was fantastisch, wat een beleving! We zijn met het Nederlands team 6e geworden, dus blijven A sporter bij het NOC/NSF.

ACSI Peter Parker deed super zijn best, een fijne dressuurproef en tijdens het springen een balkje op 11a. In de cross had hij helaas een langsloper op punt nr 17. Het was lastig voor hem maar hij heeft het super gedaan. Samen met Tim Lips, Merel Blom en Theo van de Vendel zijn we 6e geworden met het team.

Bij het bovenstaande filmpje kan je beelden bekijken, Elke zeer veel dank voor het knippen en plakken.

Alice vertrok op zaterdag 30 juli, Gert kwam op donderdag 4 augustus. Hij heeft de galoptrainingen gedaan van Harry voor Burghley en thuis alles geregeld naast zijn fulltime job bij de KNHS. RESPECT. Zonder hem kon Alice dit allemaal niet doen. Oma Lozeman dank voor de zorg van Leida en Jantien. Gelukkig waren ze niet mee want Alice had echt geen tijd! En geen vrachtwagen bij ons, dus alles was anders.

IMG-20160807-WA0053 - kopie

Bijzonder dat mijn beiden broers en zus er waren. vlnr Kees, Janneke, Henk Jan en Alice. Boven Amanda, Gert en pa Lozeman.

IMG-20160809-WA0081

 

The Dutch Team, Theo, Tim, Martin, Merel en Alice. We hebben een hele leuke tijd gehad met elkaar!

IMG-20160805-WA0052

Long time supporters en friends, de familie van Reine waren er ook. Ramon mag erg trots zijn op zijn paard. Ramon is al jaren trouwe eigenaar en sponsor van Alice. Ozzy heeft hij in eigendom samen met Yvonne Smit.

 

IMG-20160810-WA0035

 

En Yvonne (rechts) was er natuurlijk ook! Zij was ook al mede eigenaresse van Kiwi Dream (EK 1995) en van Royal Kiwi. Marie Jose (met pet) ging in 1987 al mee groomen naar het EK junioren en woont nu in Zuid Africa. Ook zij was er met de mooie oranje brillen met de tekst GO ALICE GO, RIO ’16. Deze brillen had de zus van Alice geregeld. Met oranje pet is Carla uit Aruba. Mega dierbaar om al deze lieve mensen om me heen te hebben, helaas had ik weinig tijd voor hun omdat de atleten in het Olympisch dorp verbleven. Al met al een heel gaaf avontuur.

IMG-20160811-WA0014

 

De terugreis ging ook goed en alles staat weer veilig op stal.

Meiden thuis ook super bedankt voor al jullie goede zorgen!!! TEAM NL deed het super!