ACSI Green Arrow wint in Hattem!

Zaterdag was er een hele mooie eventingwedstrijd in Hattem. Alice deed daar eventingschool begeleiding. Medewerkster Angela reed met ACSI Green Arrow in de klasse L.

Angela reed een nette dressuurproef en kreeg 220 punten, -40. Ze sprong foutloos en in de cross ging het ook super. Ze won de L rubriek met maar liefst 15 punten voorsprong! Dit paard is geweldig, hij won deze zomer al het NK voor 5 jarigen. Hij doet alles heel makkelijk en snapt alles gelijk. We gaan nog veel lol krijgen van deze fijne vos van de familie van Reine.

De klasse M werd gewonnen door leerling en ex working student Joanne Spliethof. Thierry van Reine werd tweede. In de klasse Z won eventingschoollid Els Drieenhuizen. Het was dus een succesvolle dag. De andere eventingschoolleden gingen ook prima rond. Behalve Jet Wurfbain. Haar paard was stout bij het water, dus die krijgt nog wat extra watertraining.

Angela na de dressuur en Thierry voor de dressuur

20161015_113051

 

Luca was ook erg blij want haar paard liep fijn rond.

 

20161015_104631

 

Jet blij uit het springparcours, haar 80+ moeder kwam kijken, erg leuk.

20161015_123326

 

Angela en ACSI Green Arrow, dit is een archief foto van Gorssel

 

angela-gudo