66e op de wereldranglijst

Op de nieuwe wereldranglijst is Alice gestegen naar de 66e plaats. De laatste twee wedstrijden in Waregem (5e) en Boekelo (8e) zorgden voor een mooi aantal punten. We danken Coral Estate, ACSI, ANKY, Cavalor, Devoucoux en het Dreamteam van de Countrymill voor hun support van de afgelopen jaren. Zonder hun zou Alice het niet kunnen. Natuurlijk is het ook man Gert zijn werk, medewerkers op stal, ouders, schoonouders en vrienden die dit allemaal mogelijk maken.

Alberdina moet ook zeker genoemd worden, want zij is er op belangrijke wedstrijden altijd.

Lieve mensen dank jullie wel!

De volledige wereldranglijst vind je hier https://data.fei.org/Ranking/Search.aspx?rankingCode=C_WR&nfGroup=

De volgende Nederlandse in Elaine Pen op plek 151. Tim Lips staat op 175 en Merel Blom op de 237e plaats.

 

Een prachtige foto van Alberdina in het oranje

podium

 

blij

 

20161027_1906031