ACSI Harry Belafonte

Coral Estate heeft aangegeven om de sponsoring te stoppen. Wij zijn hun heel veel dank verschuldigd! We hebben 13 hele mooie jaren gehad!

ACSI heeft Harry Belafonte overgenomen. Dat is geweldig, hierdoor kan Alice Harry blijven rijden. Hieronder het persbericht.

ALICE NABER BEHOUDT TOPPAARD HARRY BELAFONTE

Olympisch eventing amazone Alice Naber heeft bekend gemaakt dat haar trouwe sponsor Coral Estate zich terug gaat trekken uit de sponsoring van de eventingsport. De amazone kan gelukkig wel haar paard Harry Belafonte, waarmee ze dit jaar Nederlands kampioene werd, blijven rijden.

Alice Naber vertelt: “Ik ben Coral Estate zeer veel dank verschuldigd. 13 jaar lang hebben ze mij ondersteund en mijn dromen helpen waarmaken. Dat Coral Estate nu een stap terug wil doen vind ik uiteraard jammer, maar ook zeer begrijpelijk. Mijn dank voor de steun in de afgelopen jaren is enorm.
Mijn andere sponsor, Campingspecialist ACSI, heeft besloten om Harry Belafonte over te nemen. Dat maakt het mogelijk om mij met ACSI Peter Parker en Harry Belafonte te richten op de komende internationale kampioenschappen met als einddoel de Olympische Spelen van Tokyo in 2020.

Deelnemen met ACSI Peter Parker aan de Olympische Spelen in Rio was geweldig en smaakt naar meer. De Spelen zijn zo bijzonder, ik zal er alles aan doen weer aan de start te staan. Harry Belafonte is niet het makkelijkste paard, maar wel een hele goede die ook nog steeds beter wordt. Aan het einde van het seizoen van 2016 heeft hij met een vijfde plaats in de drie sterren Nations Cup wedstrijd van Waregem, een 8e plaats in Boekelo en winnaar van het Nederlands kampioenschap laten zien hoe goed hij is.” Vanaf volgend seizoen zal de in 2003 geboren zoon van Heraldik dus aan de start verschijnen als ACSI Harry Belafonte.

Foto: Hippofoto/ Dirk Caremans

LAATSTE BLOG

LAATSTE MOBY

  • Tim Lips

    Gisterenavond afscheidsdiner gehad van onze groom Ellie, we gaan haar ontzettend missen en wensen haar alle geluk in haar toekomstige loopbaan!#topgroom #’tZusje #Breda #aandeelinelkaar @ellinorbergstroom

– REAGEER!