Curacao 2e in M springen

Het was zaterdag een lange dag voor de paarden. Om half 8 vertrokken we naar Voorthuizen en ‘s avonds om half 9 waren we weer thuis.

Fleur reed voor de eerste keer met onze 4 jarige Highfive. Deze Quasimodo Z x Goodtimes deed het super in de BB. Hij was voor de eerste keer mee en liep keurig foutloos rond. Fleur reed hem super! Daarna reed ze Giggs van Henk Jan Smit. Deze vijfjarige schimmel van Up to date staat sinds een paar weken in training. Hij liep twee maal een nul ronde in de klasse B.

Richard Teeters, die bij ons op stal staat,  reed ook foutloos met zijn Util in de BB. In de klasse B viel er een balk. Richard en Diana waren zo aardig om Highfive mee in de trailer te nemen want we hadden er al 6 op de wagen. Dat was voor Highfive ook fijn want hij was eerder thuis.

Josine van der Meij sprong ook netjes foutloos in de B met haar Foxi. Fleur startte ook met haar eigen paard Gimmick. Hij struikelde bij het losrijden en viel met zijn nek dubbel. Gelukkig kwam Fleur met de schrik vrij. Alice schrok heel erg. Fleur heeft even gerust en later ging het wel weer, maar ze kon Gimmick helaas niet starten.

ACSI Green Arrow sprong heel fijn. Het was een L tweefase parcours. Alice draaide kort naar de laatste oxer en toen sprong hij daar een balk, hij had zo’n korte draai niet verwacht, wat een fijn paard! Watermill Famous was afgeleid door een ander paard wat ook in de ring liep. Daar moet hij maar aan wennen! Hierdoor sprong hij wel drie keer te laag. Jammer want hij had ook hele goede sprongen.

ACSI Zamzam sprong zeer goed in de klasse M. Hij gaf Alice een topgevoel! Een balkje op hindernis 3. Curacao mocht als laatste. Het was zijn eerste indoor en liep alsof hij wekelijks meegaat. Zeer fijn nul en een tweede prijs!

Fleur op Highfive, Famous, Zamzam en Curacao kijken toe

20161210_092614

 

Giggs vond het ook leuk

20161210_085253

 

Henk Jan Smit had even geholpen, waarvoor dank! ACSI Green Arrow

20161210_150907