Fijne kerstdagen

Het waren weer fijne kerstdagen. Op eerste kerstdag vroeg begonnen en alle paarden in de molen en paddock gehad. De vaste meiden waren vrij maar gelukkig kwam Carmen Holtslag helpen en was Julia er twee uurtjes.

Josine kwam wat later en kon in de middag kuil voeren, waarvoor dank. Gert ging op de fiets naar Nijkerk waar we wederom te gast waren bij tante Aartje. Dit is de jongste zus van Alice haar moeder en daar zijn wel al jaren te gast met de hele familie. Dit jaar zijn er weer twee baby’s geboren, dus we waren met 45 mensen. Inclusief veel kinderen.

Iedereen neemt iets mee en het was weer een hele gezellige dag. In de avond zijn we even naar Gert zijn ouders geweest.

Tweede kerstdag een aantal paarden getraind en om 14 uur waren we in theater de Meerpaal in Dronten waar Gert zijn vader optrad met het Flevolands mannenkoor. Ook dit was een leuke middag. Daarna thuis weer de paarden gedaan en een heerlijke rustige avond bij de openhaard gehad.

 

 

20161226_141054

 

Proost

 

20161226_174425