Sportcongres en etentje

Donderdagmiddag is Alice naar Lelystad geweest, daar was er een heel interressant sportcongres in het Provinciehuis.

Margriet Sitskoorn vertelde over de relatie tussen hersenen, gedrag en omgeving en het effect hiervan op een gezonde leefstijl. Rogier Hoorn sprak over zijn Olympische ervaringen in het creëren van teamspirit en verbeteren van teameffectiviteit. Na de pauze was er een leuke workshop van Hessel Jan Smink die de SMIPE heeft ontwikkeld over mentale krachten.

Jaap Lodders, de gedeputeerde van Flevoland sport, had de Olympische sporters van Flevoland uitgenodigd voor een etentje. Het was leuk om met Jelmer Bos (Para atletiek), Celine van Gerner (turnen), Michiel Versluis (roeien, mannen acht) en met Jaap ervaringen uit te wisselen. Het was een hele leuke middag/avond.

vlnr Jelmer, Jaap, Celine, Alice en Michiel. Michiel won brons met zijn team.

img-20161208-wa0007