Springen in Kampen

Zaterdag gingen Fleur en Alice springen in Kampen.

Fleur reed met haar Gimmick twee nette rondjes in de B. Beiden keren viel er een balk. Alice startte voor de eerste keer met ACSI Green Arrow. Omdat hij binnen nog niet veel ervaring heeft mocht hij eerst een rondje HC in de B. Hij was een beetje kijkerig waardoor er een balk viel.

In de klasse L liep hij netjes dubbel nul en won de 7e prijs. ACSI Zamzam liep ook L en sprong een balk, verder heel relaxed, dus volgende week mag hij M lopen. Zaterdag was er alleen B en L in Kampen, de M en de Z waren vrijdag maar toen kon Alice niet.
Watermill Famous sprong ook heel fijn foutloos in de L. In de barrage een balk. In het progressief sprong hij ook een balk op een lage sprong. Hij ging heel goed over de joker die zeker op 1.20 stond. Al met al een goed gevoel.

Plaatje vanuit de vrachtwagen, Fleur met haar Gimmick en ACSI Green Arrow

20161203_13043720161203_115603