Springen in Nijkerk

Vrijdag hadden Gert, Alice en haar broer Henk Jan een praktijkdag voor de code 95. Om 8 uur begon het tot 17:30. Het was een leuke dag. Daarna ging Alice gelijk naar Nijkerk waar het B en BB springen was. Een aantal van de eventingschool reden mee.

Fleur reed in de BB keurig rond met onze Highfive, een balkje op een steilsprong. Met Giggs van Henk Jan Smit werd ze keurig tweede in de B van de ruim 100 starters! Josine reed ook netjes en had helaas een tijdfout.

Zaterdag ging Alice zelf met 5 paarden.
ASCI Green Arrow sprong twee maal nu en won de 9e prijs in de klasse L. Watermill Famous sprong ook super en had een balk in de barrage, helaas want Alice had de derde tijd. In de klasse M reed ze ACSI Zamzam. Hij sprong heel fijn en relaxed, helaas 3b eraf.

ACSI Harry Belafonte was voor de eerste keer mee sinds Boekelo. Hij gaf Alice een topgevoel en verlaagde 9c, de laatste van de driesprong. ACSI Peter Parker liep na Rio zijn eerste parcours. Ook hij deed super zijn best, maar tikte de laatste oxer eraf.

Kitty, Alice haar vader en Elke. Ze deden het alledrie super, Kitty werd zelf derde.

6

 

Vlnr, Ellen, Beau, Lisa, Fleur en Josine, gezellig!

7

 

Eventingschoollid Claudia Blans reed haar eerste nul ronde in de klasse L en was heel blij!

8

 

Beau heeft super geholpen en Famous was braaf

 

9

 

vlnr Harry, Zamzam en Ozzy (Peter Parker)

10