Staletentje

Vrijdagavond was het traditionele staletentje. Ook dit keer gingen we naar de Japas in Ermelo.

Het was een gezellige avond en heerlijk eten!

Het was jammer dat er een aantal op niet konden. OA Angela en Alberdina die afgelopen seizoen heel veel goed werk hebben gedaan, waarvoor nogmaals dank.

Alice werd verrast door een mooie speech en een prachtig kado. Dit kado werd al geregeld voordat het mooie hoefijzerpaard in “beeld” kwam. Alice was erg onder de indruk. Lieve mensen bedankt allemaal!

20161202_231140

 

Sabine Delhez heeft dit prachtige schilderij gemaakt. Ze werkt normaal nooit met kleuren want ze schildert alleen paarden. Dus de oranje, blauwe, rode en groene verf moest ze speciaal kopen. Het was ook de eerste keer dat ze een ruiter/amazone schilderde. Het resultaat is prachtig!! Dirk Caremans bedankt voor het beschikbaar stellen van de foto. Omdat Sabine Alice en ACSI Peter Parker in het echt wilde zien kwam ze een keer foto’s maken toen Richard les had. Goeie grap want Alice had niets in de gaten…Richard zei dat hij een keer foto’s van de les wilde en dat er een vriendin kwam die foto’s maakte. Slim bedacht. Ze hebben veel voorpret gehad, dat is wel duidelijk!

 

alicenaberlozeman2016