En weer naar de heuvel

Iedere achtste dag gaat Alice naar de heuvel voor galoptraining. Om de vierde dag zijn de galoptrainingen. Het duurwerk doet ze bij Jeroen Engwerda op zijn mooie drafbaan aan de andere kant van Biddinghuizen.

Dit maal was het op zondag. Carmen Holtslag kon mee, dus dat was fijn. De Zuid Afrikaanse Natalie Lugard komt een maand helpen en zij ging ook mee.

De paarden voelden goed en het was heerlijk met het mooie weer. Gert gaf thuis de groepslessen.

ACSI Peter Parker en ACSI Harry Belafonte voelden super.

De feedback van Carolien Munsters was ook goed en dat is fijn! Meten is weten!

Hoi Alice,

Weer top training gisteren geweest met Harry; hij is wederom een stukje sneller geworden met een lagere intensiteit en een beter herstel tussendoor en na de training. Mooi om die fysieke verbetering te zien bij hem.  En kan dus prima de volgende keer 6x omhoog.

PP: prima heuvelwerk, doordat de intensiteit nu ietsje hoger lag (waar hij normaal op traint) zie je dat hij nu mooi weer op zijn oude verhoudingen komt qua heuveltraining. Herstel tussendoor en na de training ook goed en voldoende intensiteit. Mag de volgende keer 4x zo omhoog. Prima!

Carmen en Natalie, dank voor jullie hulp!

20170312_094211

20170312_110124

 

Zondagmiddag waren Leida en Jantien lekker aan het rijden. Opa en oma Naber kwamen even kijken. Leida op Vadrouille en Solo en Jantien op Satie.

 

20170312_144831

 

Zaterdagavond zijn we even naar Harderwijk geweest. We hadden de Zuid Afrikaanse familie Lugard meegenomen, ze vonden Harderwijk prachtig. En heerlijk gegeten bij de Italiaan.

20170311_212941