Leida in Chaam

Gert had een druk weekend want hij was verantwoordelijk voor de KNHS kampioenschappen springen paarden. Hij was er vrijdagavond en zaterdag vanaf half 8 in de ochtend tot laat. Zondag ging hij eerst met de paarden naar de aquatrainer en daarna met Leida naar Chaam.

Alice had thuis ook genoeg te doen, dus die ging dit keer niet mee. Jantien ging zaterdag met Babette Hanse mee naar Ermelo dus Alice was alleen met Leida. Ze hebben op clipmyhorse de kampioenschappen gekeken. Zondag was Alice alleen met Jantien, gezellig! Jantien heeft Alice goed geholpen op stal.

Leida reed een nette dressuurproef in de klasse M. Ze reed een mooi foutloos springparcours. In de cross was ze foutloos maar Xam wilde niet echt lopen. Dus ze kreeg veel tijdfouten, dat was jammer. Toch een leerzame dag en ze werd 7e van de 13 deelnemers.

Archief foto’s van Neede vorig jaar.

IMG_9002IMG_9009