Peelbergen

Gert ging zondagochtend al op tijd naar de aquatrainer met de paarden.

Alice werkte samen met Josine op stal. Rond 11 uur gingen we met ons vieren naar de Peelbergen. Daar moest Gert zijn voor de KNHS. De finales van de jeugdcompetities waren daar. De meiden brachten we bij Toverland, wat er vlakbij is. De familie Hanse deed hetzelfde dus met vriendinnen Maud en Babette hadden ze lol met hun vieren in de achtbanen enz.

Wat een prachtig complex daar in de Peelbergen! Twee zeer ruime wedstrijdpistes en een mega losrijruimte.  Helaas had Hessel Hoekstra een foutje op de overbouwde sloot. Kan gebeuren, verder een topronde. Jantien rijdt op Hessel zijn allereerste pony en wij gaan al tig jaar om met de familie Hoekstra.

Het was een geslaagde dag, Claudia dank voor de goede zorgen in de middag thuis!

Zondagmorgen de paarden buiten in de droge paddocks, heerlijk!

20170305_091126

 

Helaas een balkje voor Hessel

20170305_145250

 

Thomas Arendsen Raedt won met Why Not de Young Riders. Deze Why Not is vernoemd naar Alice haar eerste paard. Thomas zijn ouders zijn eventingfans en reden ook samengesteld in de tijd dat Alice met Why Not succesvol was. Erg grappig. In 2003 is deze Why Not geboren en toen vertelde ze Alice dat ze een veulen hadden wat met een W moest beginnen……waar blijft de tijd…

 

20170305_143102

 

Rond 17 uur ging Sonja Hanse de kinderen halen in Toverland, dus de meiden konden de barrage van de ponyfinale nog zien.

 

20170305_172637