Training in Duitsland

Vrijdag ging Alice met Natalie uit Zuid Africa en haar vader naar Warendorf voor terreintraining. De Duitse bondscoach Bettina Hoy had geregeld dat de Nederlanders daar konden trainen. Alice was de enigste die is gegaan.

Het was erg nuttig want er stonden lastige lijntjes. Alice reed eerst met ACSI Peter Parker terwijl Bettina op ACSI Zamzam zat. Ze kon zo even de route laten zien. Natalie stapte ergens anders alvast rond met ACSI Harry Belafonte.

Daarna stapte Bettina op Peter Parker toen Alice met Zamzam reed. Alice wilde de paarden niet in de vrachtwagen zetten. Dus toen ging Alice haar vader even op Zamzam en Natalie op Peter Parker. Natalie kon zo ook nog iets zien want ze had nog niets gezien. Harry mocht nog lastigere dingen doen als voorbereiding voor de 3* van Belton volgende week.

Het was de ruim 500 km heen en weer wel waard. Gaaf dat Alice haar 72 jarige vader meeging, hij heeft super geholpen en zelfs de vrachtwagen terug gereden. DANK!!

Pa op Zamzam, Alice op Harry en Bettina

17310324_1728110697202886_7794643610869998945_o