YES, accepted voor Badminton!

Alice is erg blij dat ze met ACSI Harry Belafonte op de startlijst van de grootste eventingwedstrijd van de wereld staat. Badminton is dit jaar van 3 t/m 7 mei. Zondag 7 mei wordt Alice weer een jaartje ouder en het zou een mooi verjaardagskado zijn als ze laat mag springen. Diegene die laat springen staan namelijk het hoogst…..

Vorig jaar stond ze 15e op de wachtlijst. Toen mocht ze ook meedoen, maar nu is het wel relaxter als je al weet dat je kan starten. Alles moet in de voorbereidingen natuurlijk nog wel goed blijven gaan, maar dat weten we met paarden.

De deelnemerslijst wordt gebaseerd op de wereldranglijst. Alice staat nu veel hoger dan vorig jaar rond deze tijd.

Harry gaat het einde van de week naar Warendorf voor een terreintraining en dan loopt hij in Belton (Engeland) op 1 en 2 april een 3* als voorbereiding voor Badminton. De nieuwe bondscoach Bettina Hoy rijdt al jaren in Belton en gebruikt deze wedstrijd ook als voorbereiding voor Badminton.

ACSI Peter Parker begint in Oudkarspel in de 2* en mag in mei naar de nationscup in Strzegom.

Harry vorig jaar op de punt uit het water in Badminton.

 

13180909_1069851703057609_206122860_n