Clubkampioenschappen

Terwijl Alice in Belton was ging Gert zaterdagmiddag met de meiden naar de clubkampioenschappen van de Flevoruiters. Het was een erg leuke middag en avond.

Jantien reed met Satie in de klasse B. Ze heeft nog niet zoveel ervaring met hem, Satie stopte en Jantien viel eraf. Dat kan gebeuren. Ze stapte weer op en mocht het parcours afmaken. Ideaal zo met elkaar op de club. Met Casper was ze foutloos in de klasse L. In de barrage draaide ze een keer heel kort en dat ging super. Daarna vergat ze een veel makkelijkere binnenbocht, kan gebeuren. Ze werd hiermee 11 van de 25 deelnemers. Leida werd in deze klasse L vierde met Xam.

Leida reed ook mee bij de paarden met Vadrouille en Solo. Ze ging keurig en had een balkje in de barrage. Dat was goed voor een 10e plaats van de 22 starters.

In de finale hadden Jantien en Casper problemen bij hindernis 1, daarna ging het super. Leida reed heel stoer met Xam en werd knap tweede. Babette Hanse was net iets sneller met haar Snoopy.

Leida mocht ook bij de paarden finale rijden. Dat ging top en ook daarin werd ze tweede. Niet slecht voor een 11 jarige!

Leida en Maud Hanse, gezellig!

IMG_3958