Heel blij met de Vitafloor

Sinds enige weken staat er een Vitafloor in Biddinghuizen. Samen met Ed van Someren hebben we deze aangeschaft. Claire haar pony’s gaan er dagelijks op en Alice haar paarden ook. Het bevalt super. Ze staan heerlijk 20 minuten te trillen en te relaxen.

Vitafloor is een veilig en gebruikersvriendelijk computergestuurd vibratiesysteem, wat de bloeddoorstroming helpt te verbeteren en tegelijkertijd als trainings- en massagemethode dient. Dit leidt tot een duidelijke verbeterde bloedsomloop, niet alleen in de benen, maar door het hele lichaam, inclusief interne organen.

Voor meer info www.vitafloor.com

ACSI Harry Belafonte vind het heerlijk en wil er bijna niet af. Als de trilplaat uit staat en je doet de stang weg dan blijft hij lekker staan.

20170422_160051

 

De vloer staat heel handig in het gangpad, dus gezellig voor de paarden en makkelijk om ze erop te zetten. ACSI Peter Parker vind het ook heerlijk. Allemaal trouwens. Ze gaan er erg graag op.

 

IMG-20170422-WA0023

 

Limitee geniet ook

IMG-20170427-WA0005