Eventingdagje in Oudkarspel

Zaterdag gingen Fleur en Alice al vroeg naar Oudkarspel. Daar was een eventingwedstrijd. Respect voor de organisatie! Half april nog een internationaal evenement organiseren en nu wederom twee dagen voor de basisport!

Fleur moest al om half 9 dressuur rijden met Highfive. Dat ging netjes. Hij liep voor de eerste keer L. Tijdens het springen ging 4a naar beneden, verder ging hij keurig foutloos. In de cross ging hij langs de boom voor het tweede water, de tweede keer ging het prima. Hij heeft veel geleerd en Fleur ook.

Fleur reed ook maar haar eigen Amarillo. Ze reed een nette dressuurproef, sprong foutloos en crosste ook foutloos. Ze won hiermee de vijfde prijs!

Alice reed zelf Watermill Famous HC in de klasse M. Hij sprong foutloos en liep heel ontspannen in de tijd rond in de cross. Hij hoefde geen dressuur want Alice hielp ook de eventingschoolleden, dus ze had haar tijd hard nodig.

Gert was vanaf donderdag t/m zondag TD in Marbach en de meiden gingen gezellig bij oma Lozeman logeren vanaf vrijdagavond. De meiden kwamen zondag thuis en we hebben nog een leuke moederdag gevierd. Gezellig met ons drieen in het bos gereden en nog even bij oma Naber geweest. De dagen vliegen om…..

Fleur (links) en Denise de Groot. Denise doet mee met de eventingschool en werd keurig derde in de klasse L, ga zo door.

20170515_082645

 

Amarillo steekt zijn tong uit, hij vind het allemaal wel best.

 

20170515_125537

 

De laatste hindernis, vlnr Denise, Elke, Alice en Fleur. Iedereen kwam goed over de finish en dat is heel belangrijk!

20170515_082606

 

Fleur en Highfive

IMG-20170513-WA0020

 

Watermill Famous

IMG-20170513-WA0033

 

Wieke van Vliet werd netjes 7e in de klasse L. Vorig jaar deed ze niet mee met de eventingschool vanwege een zwangerschap. Haar zoontje was mee om haar aan te moedigen. Claire, die bij ons op stal staat had een iets mindere dag met haar twee pony’s. Het ging ook allemaal heel snel achter elkaar omdat er weinig pony’s meededen. Weer een leermoment! Komt goed.

20170513_153956