Gang houden

Maandagnacht waren we om 3 uur thuis uit Badminton maar alles ging maandag gewoon door. Veel was wegwerken, alles opruimen, boodschappen doen enz. De paarden die thuis waren gebleven hadden hun werk ook weer nodig.

Dinsdag ging Alice naar de heuvel. Volgende week staat de nationscup in Strzegom op het programma met ACSI Zamzam en ACSI Peter Parker. Woensdag was de eventingschool hier en donderdag ging Alice trainen bij Alex van Silfhout.

Donderdagavond is Alice in Emmeloord geweest en heeft ze wat verteld over training van eventingpaarden. Dit was een avond om sponsoren te werven voor de eventingwedstrijd in het Kuinderbos. Deze 1 en 2 ster zal 14 en 15 juli plaatsvinden.

Genoeg te doen dus!

De eventingschool leden woensdagavond, vlnr Elke, Jet, Astrid, Alice, Denise en Elke

IMG-20170510-WA0012

 

Donderdagavond tijdens de presentatie in Emmeloord

IMG-20170511-WA0007