Coral Estate Horse Trails

Vorige week woensdagmiddag ging Alice met Watermill Famous naar Renswoude waar de Coral Estate Horse Trails waren. Respect voor de familie Boonzaayer die een geweldig evenement uit de grond hebben gestampt.

De keuring ging prima woensdagavond. Alleen had Alice haar handen vol aan de hengst Famous die allemaal paarden zag zonder zadel en zelf aan de hand was. Hij vind zichzelf heel wat!

Donderdagmorgen heeft Alice getraind en de cross verkend. In de middag moest hij zijn proef lopen in de lange 1*. Hij had een klein foutje met het wijken en ging een keer niet zo netjes terug naar draf uit de contragalop. Helaas was er veel verschil van de jury’s. -45,5 en bij 1 jury 3e en bij de andere 20e. In totaal deden er  78 mee, hij stond op de 7e plaats.

Fleur, onze working student, was inmiddels gekomen met haar auto. Alice ging naar huis om andere paarden te trainen. Fleur zorgde voor Famous. Vrijdagmiddag haalde Alice de meiden uit school en ging direct naar Renswoude met hun. Alice kon daar Famous weer trainen en de cross verkennen.

Zaterdag was de cross. Watermill Famous liep super, zelfs 19 seconden binnen de tijd. Zondag voelde hij super tijdens het spirngen. Helaas tikte hij 4b en 9 b naar beneden. Hiermee won hij op de 13e prijs. Alice haar gevoel was zeer goed want hij wordt steeds sterker.

De 1 ster moest de middelste tafel, dan de gele opsprong en dan een hindernis op het eiland, Famous deed dat goed.

20170601_124525

Deze twee punten gingen ook fijn.

20170601_125636

Donderdagavond galoptraining doen met ACSI Harry Belafonte, prachtig met de schaduw

20170601_193836

Hij vind het geweldig

received_1412235822152527