Team2Tokyo

Team2Tokyo is een stichting die dit jaar is opgericht om sponsoren te werven zodat Alice zich de komende jaren meer op topsport kan focussen.

De stichting is een idee van Alice haar fysiotherapeut Harry Gosselink van Topfit.

Om het wat breeder te trekken zijn talent Daan Schade (16, kogelslingeren) en Kayleigh Heerikhuisen (20, G-judo) aangehaakt. Kayleigh won eind augustus de Brittisch open voor Judoka’s met een handicap. Voor meer info over Kayleigh zie www.kayleigh-judo.nl

Team2Tokyo is naast het ondersteunen van atleten bedoeld om bedrijven te promoten. Zo kunnen bedrijven vanaf 1.000 euro per jaar exposure krijgen op wedstrijden; voor meer geld zijn er meer reclamemogelijkheden. Naast bedrijven kunnen ook particulieren een bijdrage leveren aan de sporters. Elke sporter heeft een zogenoemde vriendenclub, die voor honderd euro per jaar een kijkje achter de schermen kan krijgen. ,,We sturen maandelijks een nieuwsbrief, we hebben twee keer per jaar een bijeenkomst en we nodigen ze uit bij wedstrijden. Zo kunnen de mensen zien hoeveel tijd en inspanning er in topsport gaat zitten.”

Talent Schade en paralympisch sporter Heerikhuisen komen uit Dronten, dus er wordt vooral ingezet op bedrijven uit de regio. ,,Maar natuurlijk zijn bedrijven van buitenaf ook welkom.”

De website, nu nog alleen gericht op de 100 euro vriendenclub van Alice, wordt nog uitgebreid.

www.team2tokyo.nl

Screenshot (95)

 

We gaan er mooie jaren van maken samen met Daan en Kaleigh!

20170830_211248

Kaleigh in actie

20170826_140401