Seizoen 2017

Het jaar is bijna voorbij, wat is het wederom snel gegaan. We kijken terug op een goed seizoen.

ACSI Peter Parker heeft de Schaap/Citroen Cup gewonnen, dit was een competitie over het hele seizoen. Mede door de overwinningen in Oud Karspel, Emmeloord en de 6e prijs in Boekelo.

Watermill Famous heeft ook goed gelopen en won het NK voor 7 jarigen in Varsseveld tijdens zijn 2* debuut. Hij heeft dit jaar geen fout gemaakt in het terrein. Hij werd 4e in Oudkarspel, 5e in Maarsbergen en 3e in Emmeloord.

ACSI Harry Belafonte liep als enigste Nederlandse paard de zwaarste wedstrijd van de wereld in Badminton uit en het EK in Polen. In Aken liep hij een super cross en was maar 2 seconden te langzaam.

ACSI Zamzam werd 2e in Stregom en in Emmeloord en won de 2* van Maarsbergen. Helaas struikelde hij over de laatste hindernis in Boekelo waardoor Alice eraf viel. Alice rijdt dit jaar 30 jaar internationaal en was nog nooit op de laatste hindernis gevallen……Eens moet de eerste keer zijn.

Wij danken ACSI, Anky, Cavalor, Countrymill Dreamteam, Devoucoux, Freeroad, Team2Tokyo en Topfit voor hun ondersteuning. Zonder hen was de sport onmogelijk!!!

En natuurlijk ouders, schoonouders en hulpen thuis en op wedstrijd. TEAM NL gaat top!

Victor Krijt heeft deze mooie poster gemaakt van 2017 waarvoor dank.

received_1581769608532480