Vol weekend

Vrijdagmiddag waren hier trainingen voor de junioren en de young riders, bondscoach Jan van Beek gaf de trainingen. Daarna had Alice nog twee groepen van de beloften.

Zaterdag waren er ook veel lessen. Gert ging met de meiden naar Hierden. Leida reed voor de gelegenheid Sonja, de pony van de familie van Reine. De familie van Reine was op vakantie en hun paarden en pony logeerde hier.

Thuis ging het top met Leida en Sonja, dus een dagstartkaart aangevraagd bij de KNHS zodat Leida haar een keer kon starten. Sonja had een jaar geen wedstrijd gelopen. Het ging in de L top tot hindernis 8, daar stopte ze heel vies en toen lag Leida eraf. Een goed leermoment! Het tweede parcours kwam ze wel rond, wel twee stops op 3 en 4. Heel knap dat ze Sonja rond kreeg.

Jantien reed geweldig met Satie en won de 3e prijs in de klasse DL, heel knap want de meeste meiden zijn ouder. Jantien is nog maar 9. Leida maakte met haar E pony Lucky Lizzy in de klasse M haar debuut. Ze moest even aan de hoogte wennen en kwam met een balkje rond.

Gert ging later naar De Meern, waar de indoorkampioenschappen van een aantal regio’s waren. Zondag werden er paarden getraind en kwam de familie van Reine hun paarden weer ophalen en Thierry kon nog even trainen. Alice had een paar pannen stampot¬†gemaakt, dus gezellig bijgeklets en lekker gegeten.¬† Het weekend vloog weer om.

Helaas door alle drukte geen foto’s………..