April

Wij zijn heel trots op de renovatie van de paddocks. Het was al een jarenlange wens om mooi hekwerk te hebben. De firma Schuurman heeft heel gaaf vakwerk geleverd waarvoor veel dank. Het zijn hekken met poorten volgens de mannen. Berry Schuurman bedankt, wij en de paarden genieten er dagelijks van.

6 April heeft Alice fijn zelf getraind, daarna clinics gegeven bij ons thuis van Fira. Later in de middag naar de clubkampioenschappen van de Flevoruiters. Leida reed met haar Lucky Lizzy M paarden. Keurig dubbel nul en in het progressief een balkje. Helaas kon Jantien niet meedoen. Ze heeft 5 weken geleden met spelen haar knie terug geklapt en deze blessure is helaas nog niet over. Sneu voor haar. 
Nu bijna in Brabant voor een dagje Etten Leur. Leida start ACSI Zamzam en er rijden veel eventingschool leden. Fijne zondag allemaal!

Jantien jarig!

Wat gaat het toch snel, onze lieve Jantien vandaag alweer 11 jaar! En bij ons in de familie ben je niet jarig als je geen kaartje van Tante Ans hebt gekregen, waarvoor dank. Jantien is ook verwend met een nieuwe wedstrijd outfit.

13 april, vanmorgen heeft Alice fijn zelf getraind en vanmiddag naar Geesteren door. De Hartog lucerne competitie gejureerd welke gewonnen werd door Yvonne van Dis. De meiden gingen mee want Leida reed met ACSI Zamzam in de children 1.10 rubriek. Een balkje op 4a, verder netjes. Lucky Lizzy had ook een balkje. Daarna mocht Lizzy in de 1.20. In deze rubriek een balkje op 4c. Het waren leerzame rondes. Jantien heeft goed geholpen! Trotse mama. Het leek wel winter want het begon te sneeuwen….Jet dank voor de mooie foto’s! Kiek4fun!

CCI Oudkarspel

19 april CCI-s Oudkarspel. Het is hier prachtig in Oudkarspel. ACSI Curaçao liep een nette proef met een paar kleine foutjes. -31,4 en een 10e plaats van de 53 starters. ACSI Harry Belafonte staat met Thierry van Reine 22e met 34,2. Beiden in de CCI3 short. Leida is mee met ACSI Zamzam en start morgen M. Jantien heeft haar pony ook mee en kan hier fijn trainen. Gert is hier TD. Dus de familie is weer compleet. 

ACSI Curaçao sprong een nette nul ronde en liep in de cross wederom foutloos. Helaas verloor hij een ijzer waardoor hij in de afzet wat twijfelachtig was, in de wendingen reed ik ook niet te hard. Hierdoor was hij 45 seconden over de tijd en kwam hij uit op een 19e plaats. Thierry en ACSI Harry Belafonte gingen top en werden 16e. Leida reed met ACSI Zamzam een mooie dressuur proef in de M, wat goed was voor een 4e plaats. Tijdens het springen reed ze van 4 naar 8, wat diskwalificatie betekent. Erg sneu voor haar, want ze had zin aan de cross. Voor alles is een 1e keer…….#acsieventingteam

Trotse coach, de 13 jarige Caresse en Splinter reden beiden een foutloze cross en sprongen een balkje. Een mooi internationaal debuut tijdens hun CCI2-L. Aan de dressuur wordt gewerkt! Thierry van Reine werd beste Nederlander in de CCI3 short. Eventingschoolleden Lisa Joosse werd 5e bij de pony’s en Roos Fledderus werd netjes 5e in de M. Gisterenavond gelukkig nog fijn kunnen trainen met Leida, Jantien en Thierry met zijn jonge paard. Oudkarspel dank voor de organisatie en gastvrijheid! 

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 21 april 2019
Meiden ook lekker nog even trainen

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 21 april 2019
Thierry met zijn jonge paard

SGW Markelo

SGW Markelo, Koningsdag was voor Alice familiedag! De meiden startte in de L pony’s en L paarden. Jantien sprong en crosste foutloos en werd 12e, Leida reed met Epic een goede cross, helaas draaide Epic 1 keer om. De topper van de dag is Gert die op het paard van Marie-Louise, Capone mee deed in klasse L. Hij reed 216 dressuur punten, sprong en crosste foutloos en won daarmee de 2e prijs!

Fantastische foto, de hele familie compleet en Alice als groom

Zondag was Alice er de hele dag om leden van de Alice Eventing School te begeleiden tijdens SGW Markelo. In de klasse B reden Willemijn, Astrid en Elke vR mee. Willemijn crosste lekker foutloos met Meneer Vos. Astrid haar wiseguy (nu eigenwiseguy) had er na 3 hindernissen genoeg van. Elke met Coconut Clinton maakte het bij de waterbak extra spannend maar crosste ook foutloos! In de klasse L reden Lois, Stephanie en Elke Lenstra. Lois reed met twee paarden mooi rond en zelfs in de prijzen. Ook Stephanie mocht een 4e prijs meenemen. Leida reed ook mee met ACSI Zamzam in de klasse M. De dressuur ging redelijk, met springen 8 strafpunten en tijdens de M cross een stop op 5. Daarna geen fijn gevoel en bij hindernis 10 is Leida zelf gestopt. Next time better 

Feestje voor Jantien

Handig zoveel ruimte! Verjaardagsfeestje van Jantien. Haar 10 vriendinnen blijven allemaal slapen! Gezellig. En leuk om in het schemer verstoppertje te spelen op ons buitenterrein.