CCI 4 *- S Strzegom

Alice heeft een goede reis gehad naar Polen. Henk Burgwal dank voor het wegbrengen! Na een zeer goede reis door de nacht veilig aangekomen in het Poolse Strzegom, waar ACSI Peter Parker de Nationscup loopt. Alice heeft er zin in want vriendje Ozzy voelt super! Alberdina is weer mee om te helpen, dus het komt helemaal goed hier! Ook hier is het snoeiheet dus fijn dat we een ventilator in de stal hebben. Henk zit inmiddels weer in het vliegtuig richting NL.

ACSI Peter Parker N.O.P. deed goed zijn best tijdens de dressuur. Helaas galoppeerde hij aan tijdens de uitgestrekte draf en bij de keertwending bleef hij staan. Toch nog -29,3 wat goed is voor een 5e plaats van de 55. Hij had ook heel veel mooie dingen! Morgen de cross in!

ACSI Peter Parker liep een hele fijne foutloze cross hier in Polen! De tijdfouten waren ingecalculeerd omdat het belangrijk was dat hij een nulronde liep. De volgende keer mag hij weer sneller! Wij zijn blij en vriendje Ozzy is fit! Ondertussen is Gert met de meiden in Almelo. Daar gaat het ook prima, Jantien was gisteren 5e en Leida werd net 2e in de EZ met Lucky Lizzy.

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zaterdag 29 juni 2019

Wauw, ACSI Peter Parker deed weer super zijn best tijdens het springen. Een nette ronde met een balk op hindernis 6. Hiermee zijn we netjes 17e geworden van de 55 deelnemers. TeamNL werd keurig 3e, gefeliciteerd! 


De meiden deden het ook goed in Amelo en Jantien won de 3e prijs. Leida reed haar eerste derby en kreeg twee foutjes. We reizen nu naar huis en hopen morgen vroeg rond half 8 weer thuis te zijn. Met speciale dank aan Ramon van Reine die een chauffeur heeft geregeld en de rest thuis, altijd fijn dat thuis door gaat.

Geplaatst door Alice Naber-Lozeman op Zondag 30 juni 2019
Springen in het warme Polen