Leuke eventingclinic in Emmeloord

Gisterenavond was er een grote showavond in Emmeloord. Deze werd te ere van het 25 jarig bestaan van Indoor Noordoostpolder gehouden. Alice werd gevraagd om een eventingclinic te verzorgen. Herma Weckesser van makelaarskantoor de Munt stelde haar cabrio ter beschikking om over heen te springen. Dit was om te laten zien dat eventing paarden vertrouwen in de ruiter moeten hebben en precies doen wat er van hun wordt gevraagd. Topschaatser Rintje Ritsma deed ook mee aan de show en reed met zijn motor tegen een paard. Hij vond het wel leuk om samen met Hermien in de cabrio te zitten terwijl Alice erover heen sprong.

Coral Estate Mitok deed goed zijn best en sprong alle aparte dingen goed. Alice legde uit wat je allemaal moet doen tijdens een eventingwedstrijd. Het publiek was enthousiant en heel makkelijk sprong Mitok over de cabrio heen. Met dank voor de foto’s aan Gerd Speelman.

Op het voorterrein even oefenen met een balk ervoor. Links eigenaresse Herma en rechts Rintje Ritsmarintjeauto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rintje op zijn motorrintjemotor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Coral Estate Mitok braaf over de smalle                                                                                                    

mitoksmal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goed zo Mitok!                                                                                                                                                                                                    

mitoksnelauto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto heeft Hans Veenhuis gemaakt, waarvoor dank.

Mitokautonop