Training en logies

Vanaf juni 2020 zijn onze nieuwe appartementen gereed. 4 moderne luxe appartementen van maar liefst 55m2 voorzien van eigen keuken, douche, WC, slaapkamer, een terras en prachtig uitzicht over het polderlandschap. De appartementen zijn ingericht voor 1 t/m 6 personen. Ideaal voor een trainingsweekend of vakantie met je paard.

Zoek je woonruimte en wil je je paard(en) meenemen dan is huur voor langere periode ook bespreekbaar. De trainingsfaciliteiten zoals de dressuurbaan, het springparcours, het eventingoefenterrein en bij slecht weer de binnenbak staan tot je beschikking. Bovendien kun je via de landerijen prachtige buitenritten maken naar het Bremerbergbos, het Spijkbos en het Velumemeer. Ook voor zowel mountian bikers als wielrenners is het gebied zeer geschikt. En door de ruime opzet en de rustige omgeving heb je geen problemen om 1,5m afstand te houden. Onze naaste buren wonen 300 meter verderop!

De 4 appartementen zijn allen 55m2 groot en hebben een bovenverdieping waar de slaapruimte en de badkamer zich bevindt.
Lees meer over de appartementen..

Ruime stallen, een 20×40 binnenbak, een 40×60 eb/vloed bodem waar een dressuurring uitgezet is en een springparcours staat. Tevens is er een ruim eventingoefenterrein waar genoeg uitdagingen staat voor zowel jonge paarden/beginnende ruiters als combinaties die op internationaal niveau aan de wedstrijdsport deelnemen.
De trainingsmogelijkheden..

In de omgeving is ontzettend veel te beleven. U kunt genieten van het prachtige polderlandschap, zeker in het voorjaar uniek met de strak ingezaaide velden en de tulpenbollen die bloeien.
De omgeving..

De prijzen..

Contact