ACSI Peter Parker N.O.P.

2002, bruin, ruin, 1.67, I’m Supposing xx
eigenaren: Ramon van Reine en Yvonne Koornstra

Deze bruine volbloed ruin v. I’m Supposing is in 2002 geboren. Alice zag hem in Engeland als vier jarige en zijn taktmatige manier van draven viel Alice op. De eigenaresse van Tom Cruise II heeft hem gefokt en ze wilde hem niet kwijt. Twee jaar later kon de koop toch doorgaan want Alice reed fijn met Tom Cruise II. Ramon van Reine en Yvonne Koornstra hebben deze sympatieke bruine voor Alice gekocht. Hij was nog nooit op een wedstrijd geweest toen hij eind oktober 2008 bij Alice op stal kwam.
In 2009 liep hij zijn eerste sgw in Etten Leur en won gelijk de tweede prijs. Dat deed hij nog zes keer en aan het einde van het seizoen liep hij fijn in de klasse M. Alice werkt graag met deze slimme volbloed.

In 2010 kreeg hij last van kankergezwellen tussen zijn achterbenen en werd daaraan geopereerd. Ondertussen groeide het gezwel bij zijn rechteroor ook behoorlijk. Hier kon toen niets aan gedaan worden. Het gezwel bij zijn oor is er twee keer vanzelf afgevallen. Alice reed Peter Parker altijd met een oornetje zodat je het lelijke gezwel niet zag.

In 2010 werd de overstap naar de klasse Z gemaakt. Hij werd toen tweede in Helvoirt bij de internationale CIC*. In Ysselsteyn tijdens de KNHS kampioenschappen ging de dressuur mis, verder maakte hij geen fouten, de 6e prijs was voor hem. In Barchem werd Alice tweede met hem en in de eindstand van de eventingcup werd Peter Parker ook tweede met maar vier resultaten.

2011 begon goed, hij won Chaam. In Etten Leur gingen Alice en Peter Parker heel hard onderuit in een bocht. Gelukkig liep hij fijn in Marbach waar een 6e prijs werd gewonnen.

Op de plek bij zijn oor werd speciale zalf gesmeerd en het is ongelooflijk maar er is bijna niets meer te zien van het gezwel bij zijn oor. Nu kan Alice hem zelfs zonder oornetje rijden.

Hoogtepunt van het jaar was het winnen van de CIC** van Breda. In Varsseveld liep hij ook fantastisch. Ysselsteyn en Hattem werden gewonnen. Hierdoor was de overwinning in de eventingcup een feit.

In 2012 maakte hij de overstap naar 3* niveau en liep hij foutloos in Boekelo.

In 2013 won hij de wedstrijden van Fontainebleau en Laintal. In Boekelo werd hij 13e en Nederlands kampioen!

Hieronder een filmpje van de 2* te Breda 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=eVkzy469kOY

Ysselsteyn Z sgw 2011:

http://www.youtube.com/watch?v=0nyNen7FU4A

PPsau3

OzzieSaumur11c

De laatste wedstijd van het seizoen in Hattem

h3

PPwitheksitePeterParker_1PeterParker_3PeterParker_4PeterParker_2PeterParker_5