Zaterdag 13 maart 2010 de eerste oefencross in Biddinghuizen

De datums voor onze oefencrossen 2010 zijn bekend. We hebben geprobeert rekening te houden met de nationale sgw kalender. Acht dagen voor de eerste sgw in Chaam hebben we een leuke oefenronde staan. Hopelijk werkt het weer mee en kunnen we een fijne oefencross organiseren op een goede bodem. We zijn zo weer twaalf weken verder, de tijd vliegt.

Voor de trouwe deelnemers doen we een actie, 4 x meedoen = 3 x betalen. Ook voor de deelnemers met meerdere paarden geldt deze strippenkaart. Betaling gaat vooraf, wij houden de strippenkaart bij. Voor meer info, zie deze site, activiteiten/oefencrossen

De datums voor 2010 zijn:

Zaterdag 13 maart vanaf 10 uur

Woensdagavond 21 april en donderdagavond 22 april vanaf 17 uur
Woensdagavond 26 mei en donderdagavond 27 mei vanaf 17 uur
Woensdagavond 23 juni en donderdagavond 24 juni vanaf 18 uur
Woensdagavond 21 juli en donderdagavond 22 juli vanaf 18 uur
Woensdagavond 11 augustus en donderdagavond 12 augustus vanaf 18 uur
Woensdagavond 8 september en donderdagavond 9 september vanaf 17 uur

Hopelijk tot ziens

augdond6