Comeback Coral Estate Plutos

Gisteren hebben Gert en Alice in Putten gesprongen. Coral Estate Plutos was weer mee op een wedstrijd sinds Varsseveld, september 2008. Vorig jaar kreeg Alice al groen licht om hem weer volledig in te zetten. Gert en Alice besloten om hem nog langer wedstrijdpauze te geven en hem pas dit jaar weer mee te nemen. Thuis voelde hij al een aantal maanden super. Hij vond het geweldig om mee te mogen en zette zijn beste beentje voor. Hij liep dubbel nul in de klasse L en won hiermee de tweede prijs van de ruim 100 deelnemers. Coral Estate Pepper won de vierde prijs in deze rubriek, ook hij liep dubbel nul.
Coral Estate Peter Parker had een balk in de barrage, ook deze bruine volbloed sprong fijn.
Pepper mocht ook een M rondje lopen en sprong een balk. Coral Estate Mitok deed hetzelfde. Coral Estate Whizzard liep foutloos in deze klasse. In de barrage sprong hij een balk. Gert reed  foutloos met Coral Estate Bounty. In de barrage hadden ze een balk. Gert reed zijn Bounty ook een rondje in de klasse Z. Bounty moest even wennen dat het iets hoger was en sprong twee keer te laag. Gert had een goed gevoel.

Pingkan met Pepper en Marcia met Plutos, lekker binnen in de stal omzadelen met deze winterse kou.

pimaputten