De tweede week van het jaar

Er is weer heel veel gebeurd de afgelopen week. De tijd vliegt, er is al een halve maand om. Voordat we het weten begint het eventingseizoen weer. We hebben veel sneeuw gehad waardoor Alice de Rabotrainingen heeft moeten verzetten. Deze zouden afgelopen week beginnen maar Alice vond het niet verantwoord om de talenten met een trailer over de Mosselweg te laten komen.

Vrijdagavond was er een heel leuk trainersseminar met Rob Ehrens in Ermelo. De bondscoach van de springruiters kan het heel goed uitleggen. Hij stapte aan het einde van de avond zelf te paard en liet zien dat hij het nog erg goed zelf voor kan doen! Prachtig om te zien. Wat een vakman.

Zaterdag waren de Nederlandse Kampioenschappen voor 40+ in Putten. Opa Lozeman deed mee en kreeg support van zijn kleindochters en dochter. Er hing een leuke sfeer en het was erg gezellig met heel veel “oude” bekenden.

Helaas is de Indonesische Pingkan Motira weer terug naar haar geboorteland. Ze heeft genoten van de sneeuw en heeft weer veel geleerd. We zullen haar missen!
Gert was het hele weekend in het Zweedse Malmo op een FEI bijeenkomst. Deze bijeenkomst ging over veiligheid in de sport. Gert vertegenwoordigde de KNHS en moest een presentatie houden.

Zondag aan het einde van de middag, de Mosselweg lijkt meer een glijbaan dan een weg

lenjslee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pingkan weer terug naar huis, helaas………

psneeuw