Pingkan meets Totilas

Gisterenavond gaf Europees kampioen Edward Gal een clinic in Zwolle met zijn wonderpaard Totilas. Omdat Pingkan volgende week helaas weer naar Indonesie gaat leek het ons leuk om haar Totilas live te laten zijn. Amber, Marcia en wijzelf  hebben we er ook van genoten. Wat een paard! Edward liet hem eerst lekker rustig ronddraven. Daarna deed hij wat galopwerk, piaff en passage. Totilas deed het met gemak, daarna stapte hij heerlijk rond aan een lange teugel.
Edward pakte hem daarna op en deed wat drafwerk, wow zijn voorbenen vlogen langs zijn oren.

Na de clinic gingen Alice en Pingkan even naar het voorterrein. Edward en Nicole waren zo aardig om ons even mee te nemen naar de stal waar we een paar leuke foto’s konden maken. Daarna hebben we naar de Grand Prix kur op muziek gekeken. Het was een erg leuke avond. Met dank aan opa en oma Naber waar Jantien en Leida een nachtje hebben gelogeerd.

Alles lijkt zo gemakkelijk, ze zijn niet voor niets de beste van Europa!

edw1

 

 

 

 

 

 

 

edw2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is hij lief, mooi en goed!

edw3pito

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En natuurlijk even met Edward op de foto

edw4