Springen in Nijkerk

Het was gisteren een lange dag, meer dan 100 deelnemers in de klasse L en M. Vanwege de vele deelnemers werd er een 2 fase parcours gereden. De paarden sprongen fijn. Coral Estate Peter Parker kreeg in de klasse L een balk in de eerste fase.
Coral Estate Pepper liep in de klasse M. Ook hij sprong fijn en verlaagde hindernis 3. Coral Estate Whizzard liep een foutloze ronde. Coral Estate Plutos mocht ook een M parcours lopen. Hij vindt het geweldig dat hij weer op wedstrijden mee mag. Wat heeft dat paard een inzet. Hindernis 14, de laatste, werd verlaagd. Coral Estate Mitok liep foutloos in de M, daarna mocht hij zijn Z debuut maken. Dat ging goed en hij gaf Alice een fijn gevoel. In de 2e fase kreeg hij een balk op de tweede van de dubbel.

Gert reed direct Z met zijn Coral Estate Bounty, een balk in de 1e fase was het resultaat. Al met al een lange maar zeer leerzame dag.

Coral Estate Bounty en Gert afgelopen september in de CIC** van Varsseveld. Buiten in het bos is hij meer in zijn element dan in een binnenbak, maar oefening baart kunst!

gnbountvveldsite