Coral Estate Plutos wint M springen in Nijkerk

Donderdag waren er tijdens indoor Nijkerk al twee M springrubrieken. Alice deed mee met drie paarden. Lisa Vogelaar ging mee om te helpen en dat bracht geluk. Coral Estate Plutos ging als een speer en draaide kort en snel in de barrage. Een overwinning was voor hem. ” Echte springruiters”, Marc Houtzager, Julia Kayser, Wout Jan en Patrick┬ávan de Schans deden ook mee, dus dat was extra leuk.
Tijdens het 2 fase was Plutos weer snel, maar toen viel er helaas een balk in de 2e fase.
Coral Estate Pepper kreeg een fout op 3b en hindernis 4 en liep verder goed. In het 2 fase parcours kreeg hij een fout in de 1e fase. Hij heeft weer veel geleerd. Coral Estate Mitok speelde met de parcoursen en liep vier foutloze ritten. Alice had een zeer goed gevoel over hem. In de barrage ging ze niet snel. Een 8e en een 9e prijs was voor hem.

Coral Estate Plutos in actie in Boekelo 2007.

arndplutossite