Nog een overwinning

Gisteren en vandaag werd er tijdens indoor Dronten gesprongen. Medewerkster Marcia Dominicus reed voor haar ervaring een BB rondje met Coral Estate Vilart. Ze gingen keurig foutloos rond. Daarna ging Marcia met ZigZag. Deze bruine is nog erg groen, maar Marcia deed het goed. Ook ZigZag ging foutloos rond.
Coral Estate Mitok mocht een rondje M en Z doen. Hij speelde met de klasse M, dit keer mocht hij wel snel in de barrage. Hij vond dat mooi en ging heel snel rond. Een eerste prijs was voor hem. Richard Kaptein werd tweede.
In de klasse Z kreeg Mitok een foutje op 6b. Alice had een fijn gevoel want hij liep nu heel fijn in de klasse Z. Oefening baart kunst!
Gert en Coral Estate Bounty lieten ook duidelijk zien dat ze nu meer routine krijgen in de klasse Z. Een dubbele nul ronde en een tweede prijs! Super.
In de klasse L kreeg Alice een balk op een oxer met Coral Estate Peter Parker. Deze volbloed heeft ook weer veel geleerd.

Marcia staat klaar met ZigZag, Lisa Vogelaar ging weer mee om te helpen

aaaaaaaaaa