Nieuw baasje voor ZigZag

Alice haar fokproduct ZigZag heeft een nieuw baasje. De Flemming uit de Nieuw Zeelandse volbloed Millford Sound is sinds vorige week eigendom van Marlou Cramer. Deze zesjarige ruin is nog groen maar is erg veelzijdig. Onder begeleiding van Alice zal Marlou ZigZag verder opleiden.  Alice reed ZigZag zijn moeder voor Yvonne Koornstra. Deze Millford Sound won in 2000 de 1* van Helvoirt. ZigZag is van september tot december vorig jaar gereden door Eveline, de dochter van Yvonne.

Helaas was de groene ZigZag iets te bazig voor de jonge Eveline. Marlou heeft meer ervaring en wij wensen Marlou en ZigZag heel veel plezier en succes met elkaar.

Millford Sound, de mama van ZigZag met Alice in Brugge

ginaex2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marlou vandaag in de training, zo moeder zo zoon!

zznarlou

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twee jonge talenten, Marlou en ZigZag

zztrailermarlou