Km’s maken met de jonge paarden

Renske en Alice gingen zaterdag met drie 5 jarige paarden naar Diepenheim. Deze paarden moeten kilometers maken en ervaring opdoen. Alice reed de witte Coral Estate Arriba in de L naar een tweede plaats in dressuur. Het springen ging foutloos. De cross vind Arriba nog spannend maar ze pakt goed aan. Alice kwam 10 seconden te laat binnen, hiervoor kregen ze vier strafpunten. Hiermee won Arriba de tweede prijs. Leerling Nina Hut wist met haar witte Binkie te winnen! Gefelictieerd, de witte paarden deden het goed.

Amarillo werd voor de eerste keer door Alice gereden. Ex medewerkster Marcia reed Amarillo altijd. Amarillo en Alice hadden in het springen en in het terrein af en toe nog wat comminicatie problemen maar dat komt wel goed. Amarillo heeft veel geleerd en won de derde prijs.

Renske startte voor het eerst de vos Coral Estate Ayo. Ze mocht niet snel van Alice en ze deed ook lekker rustig aan in de cross. De dressuur en het springen gingen goed en tijdens de cross schoot Ayo er een keer langs. Ze hebben veel geleerd en in Hattem zullen ze weer aan de start verschijnen.

Renske haar ouders kwamen helpen en supporteren en maakte leuke plaatjes, dank jullie wel!

Coral Estate Arriba en Coral Estate Ayo voor de dressuur

diep4site

Renske en Ayo

diep1site

De blauwtjes……vlnr Joanne Spliethof, zij wist de M pony’s te winnen, Alberdina, Renske en Alice

diep2site

ArribDiepenh

diep3site

Nina Hut op weg naar de eerste prijs! Ga zo door.

ninadiep