Leerzame dagen

Vrijdagavond reed Alice mee tijdens het jaarlijkse trainersseminar in Ermelo. Rob Ehrens en Johan Hamminga gaven aanwijzingen aan Esther Pompen-Van Loon, Hester Klompmaker en Alice. Alice reed de volbloed Peter Parker van Yvonne Koornstra en Ramon van Reine.

Peter Parker vond het spannend met al dat publiek en hield zich wat strak. Na wat goede tips van Rob ging het een stuk beter.

Zaterdag was het de beurt aan de dressuurmensen. Adelinde Cornelissen en Johan Hamminga hadden genoeg te doen. Eventingruiter Raf Kooremans reed ook mee en heeft veel dressuurliefhebbers verrast,  zijn Demeter liep geweldig.

Zaterdagmiddag reed Alice haar vader het NK voor 40+ in Putten. Leida en Jantien waren bij opa en oma, dus die werden opgepikt en Alice kon haar vader supporteren. De eerste ronde reed hij keurig dubbel nul en won de 4e prijs.

Klik op onderstaande link voor het persbericht van de KNHS over het trainersseminar.

http://knhs.nl/landing.asp?pCatID=157&men=01

Wilma bedankt voor de foto’s.

sem

Alle deelnemers van vrijdag, vlnr Heleen van Zomeren, Esther Pompen, Sandra, Johan Hamminga, Nienke van Roekel, Hester Klompmaker, Rob Ehrens en Alice

sem2