Eerste en tweede in Hattem

 Tijdens de Z sgw wedstrijd in Hattem werd Alice eerste en tweede. Peter Parker heeft zijn seizoen geweldig afgesloten.  De dressuur ging super,  -45,6 strafpunten wat goed was voor een eerste plaats. Daarna sprong hij foutloos en ging zeer safe en veilig door het terrein. De overwinning was een feit voor de volbloed van Yvonne Koornsta en Ramon van Reine.

Coral Estate Ayo liep zijn derde Z wedstrijd. -52,8 na dressuur en een derde plaats. Hij sprong fijn nul en ging in de cross ook erg lekker rond. Hiermee won hij de tweede prijs. Op naar de KNHS kampioenschappen over twee weken in Barchem.

In de klasse M reed Alice Coral Estate Alert. Tweede na dressuur met -54 en een balk op hindernis 1 tijdens het springen. Bij hindernis 9, de holle weg, sprong hij te ruig van de afsprong waarna hij hindernis 10, het water niet meer aan durfde te pakken. Alice is voorbij de boom gestapt en door het water gegaan. Daarna nog een keer en besloot om het hierbij te laten. Volgende keer beter en aldoende leert men.

Onze medewerkster Benthe Vermeulen reed haar tweede L  cross met haar All in One. Ze ging goed foutloos rond.

Onze vakantiehulp, Joanne Spliethof die er nu ook weer een weekje is, won de klasse L met Avalona. Buurmeisje Carmen Holtslag werd derde in deze klasse. Gefeliciteerd meiden!

Voor de actie foto’s bedanken we Arie de Vroet van eventingphoto.com

Benthe in de vroege ochtend met Coral Estate Alert

h1a

Vriendin Carla uit Aruba kwam ook even in Hattem kijken (links) daarnaast broer Kees, topgroom Alberdina, Ilse Schipper, de fokster van Coral Estate Alert, met haar kinderen en Marit Lans. Gezellig!

h1b

Coral Estate Alert in actie

h1

Coral Estate Ayo

h2

Peter Parker attent naar de sprong toe. Een lekker gevoel!

h3

h4deze