Goede plek voor Arriba

Alice is blij dat Coral Estate Arriba een goede plek heeft gevonden. Nienke van Roekel gaat haar in de springsport uitbrengen.

Nienke haar vader Egbert kwam met het voorstel om te ruilen met Coral Estate Blondy. Deze vijfjarige Blondy is een dochter van Roven xx uit de Lucky Boy merrie Zinda en ook in eigendom van Coral Estate. Deze Zinda was 25 toen Blondy werd geboren en is ook de moeder van de goedgekeurde KWPN hengt Haydn, v.Mytens.

Blondy heeft deze zomer een veulen gekregen van Karandasj. Nienke had geen klik met deze langgelijnde merrie. Zaterdag werd er in Diepenheim omgeruild. Nienke haar eerste indruk van Arriba is goed en ze geeft Nienke een fijn gevoel op de sprong. Wij wensen hun samen heel veel succes.

Blondy is nog erg groen en wiebelig, de tijd zal het leren hoe het gaat met Alice en Blondy. Door deze ruil hebben we nu drie nakomelingen van de volbloedhengst Roven op stal.

Blondy, what is in a name?

Blondy

Blondyhoofd