Pingkan in het Indonesische team

Pingkan Motira is geselecteerd voor het Indonesische eventing team. Ze mag Indonesie vertegenwoordigen tijdens de South East Asia Games in november.

Pingkan is een aantal periodes van┬ádrie maanden en een keer een half jaar bij ons geweest om te trainen. Ze heeft met Coral Estate Vilart deelgenomen aan sgw’s in Nederland. Ook heeft ze Coral Estate Mitok een keer gestart.

Het is erg leuk om te horen dat ze nu is geselecteerd om deel te nemen aan de SEA Games. Pingkan is inmiddels 30 jaar en haar paard is de 13 jarige Australische volbloed Starwicky. Deze volbloed liep in Malysie 1.30 springwedstrijden. Pingkan heeft Starwicky zelf opgeleid voor de eventing. Wij wensen Pingkan en de rest van haar team heel veel succes in november.

in the newspaper

Hier won Pingkan de tweede prijs en de beste prijs voor de cross.

wicky2

wicky5