Prachtige dag in Diepenheim

Onder prachtige weersomstandigheden werd de sgw van Diepenheim gisteren verreden.

Gert reed Bob the Builder in de klasse L. -56 na dressuur wat goed was voor een derde plaats. Ze sprongen keurig foutloos. Door de zware bodem werden er erg veel fouten gemaakt in alle rubrieken. Gert reed een rustige foutloze cross, hierdoor kregen ze 13,6 tijdfouten. Met dit resultaat won Bob de 3e prijs.

Alice reed Bob zijn volle zuster Zinadja in de wedstrijd. Wow wat een energie heeft ze! De dressuur viel nog niet mee op het bouwland in de voor de ruim bewegende merrie kleine ring. -63 was het resultaat.

Ook voor het springen is er nog genoeg huiswerk te doen. Ze sprong hindernis 1 naar beneden, daarna wilde ze stoppen op de dubbel nr 6. Alice drukte haar door, waardoor er twee balken vielen, daarna ging ze op de loop door haar spanning en kreeg ze nog een balk.

De cross was natuurlijk het belangrijkste, deze deed ze met veel macht en gemak. Bij de sloten en het water was er geen moment van twijfel. Alice had een zeer goed gevoel. De hele winter kan er nu aan de dressuur en het springen gewerkt worden.

Zinadja op haar eerste sgw wedstrijd.

diep1

Het is ongelooflijk hoe braaf de grote Bob the Builder is. Leida en Jantien staan allebei op een krukje te poetsen. Benthe heeft goede hulp aan de meiden.

diep2

Zinadja vind crossen gaaf

boZinadjaalleen

Bob the Builder ging ook super

boballeen