Veel foutloze parcoursen

Gisteren hebben Gert en Alice in Hierden gesprongen. Na vrijdagavond het 1.50 springen tijdens Jumping Amsterdam gezien te hebben viel de hoogte wel mee. 

Benthe ging niet mee want die is een weekje op wintersport. Alice nam Coral Estate Harry Belafonte voor het eerst mee. Hij is ontzettend kijkerig in een binnenbak. De familie Backhaus (fokkers en ruiter) zeiden al dat hij nog nooit binnen was geweest. Thuis komt hij nog steeds snurkend in de binnenbak en wil hij slecht langs de kant lopen. Gelukkig zijn de eventingwedstrijden buiten.

Alice reed hem in de B HC en dat deed hij foutloos. In de L sprong hij een balk bij de laatste oxer richting de hoek.  Alice hoopt een super eventingpaard in Harry Belafonte te hebben. De tijd zal het leren.

Coral Estate Ayo ging fijn in de klasse L. Hij sprong dubbel nul en won de 3e prijs. Gert reed Bob the Builder ook foutloos in de klasse L. Bob was soms wat lang in de lucht waardoor hij een tijdfout kreeg.

Coral Estate Mitok sprong ook twee maal nul in de klasse M. Alice reed niet snel waardoor ze geen prijs wonnen. Peter Parker begint zich binnen meer te ontspannen en sprong ook een goed parcours. In de barrage kreeg hij een balk. Alice had met hem wel een hele snelle tijd.

De buurmeiden Esther en Suzan gingen gezellig de hele dag mee en vermaakte zich super met Leida en Jantien. Lekker hutten bouwen in de living en minidisco……..En natuurlijk een patatje eten, dat hoort erbij op wedstrijd voor de kinderen.

010eten

Stagiaire Chantal heeft super geholpen en hield Harry Belafonte goed vast.

006chantalHB