Eventing instructeurs

Vorig jaar heeft de KNHS een opleiding opgezet voor Eventing instructeur. Ervaren eventingmensen hebben meegewerkt aan het opzetten van deze cursus.

De cursus is van start gegaan en er zijn maar liefst 22 cursisten. Dat is goed nieuws! Alice gaat deze cursus samen met Bert Wagenvoort geven.

Elke cursist moet, naast de centrale cursusbijeenkomsten, twee dagdelen stagelopen bij een eventinginstructeur. Het betreft hier een meeloopstage, waarbij de cursisten in tweetallen gedurende één dagdeel (ochtend, middag of avond) ‘meelopen’ tijdens eventingtrainingen.

Hilde van Eerden uit Winterswijk gaat de cursus volgen en loopt al op de zaken vooruit want ze is sinds dinsdag hier om ervaring op te doen. De cursus is nog niet begonnen maar Hilde vond het een goede voorbereiding op het seizoen.

Ze zal ook meehelpen met de oefencross. Ze heeft drie paarden meegenomen. Win and Go, een Karandash x Highline. Met deze won Hilde vorig jaar een aantal M sgw’s. Challanger, een Tygo uit dezelfde moeder is ook mee en Zycate.

De 29 jarige Hilde op haar Win and Go. Thuis heeft Hilde ook een oefenterrein voor meer info
www.stalhietbrink.nl

004hilde

002Hilde

013hilde